Mândri că suntem născuţi în Moldova: Publika TV va merge în 25 de localități pentru a arbora tricolorul

Embed:

Independență cu tradiție la Publika TV. Astăzi s-a dat oficial startul unei noi ediții a campaniei  "Arborează un drapel", dedicată Zilei Independenței.

Mergem și în acest an în 25 de localități din țară pentru a arbora tricolorul și pentru a promova sentimentul de mândrie că suntem născuţi în Moldova.

În ultimii ani, Publika TV a împărțit, în cadrul campaniei, mii de drapele. Oamenii ne-au întâlnit cu multă căldură şi au demonstrat că, în pofida tuturor greutăţilor, sunt patrioţi şi le pasă de viitorul Moldovei.

"A arbora drapelul unei țări înseamnă a arăta că iubești acea țară, că-i respecți poporul, că respecți tot ceea ce iubește acel popor, că ești loial țării și poporului respectiv. Noi asta ne dorim să face. Să-i ajutăm pe oameni să își arate loialitatea față de Moldova și față de poporul Moldovei și față de toate acele lucruri pe care moldovenii le iubesc și le doresc", a menţionat Cristian Tabără, editor-general GMG.

Campania, care a provocat și o creștere a vânzărilor de drapele în ultimii ani, a mobilizat toată țara și a consolidat spiritul patriotic al moldovenilor încă din 2010. Mii de oameni au răspuns provocării noastre şi au arborat tricolorul.

În 2011, am lansat Campania "EU sunt Moldova" v-am invitat la crosul "EU sunt Moldova", la care s-au înscris 70 de participanţi de toate vârstele. Apoi, am sărbătorit 20 de ani de independență și printr-un spectacol de muzică clasică și etno-jazz în scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet.

În 2012, am arborat drapele în 50 de localități din 16 raioane ale țării și am încheiat campania cu un recital "Carla`s Dreams".

Campania ,,Eu sunt Moldova" a continuat și în 2013, când am arborat drapele imense pe cele mai reprezentative clădiri din Ungheni, Cahul, Varniţa, Bălţi și chiar pe Cetatea Soroca.

În 2013, campania s-a încheiat cu distracție pe ritmuri rock, la un concert al formaţiei "Gândul Mâţei".

Oameni din mai multe localități ne-au așteptat cu drag și în 2014 să arborăm drapele, dar și să ne spună că iubesc această țară și că sunt mândri de Moldova.

O zi de neuitat a fost 27 august 2014. Mii de oameni au participat la evenimentul de încheiere a Campaniei "EU sunt Moldova" organizat de Publika TV la complexul etno-cultural Vatra. Seara a culminat cu un concert incendiar, susținut de formaţia Zdob şi Zdub

Am promovat sentimentul de mândrie față de Moldova și anul trecut, și o vom face în continuare. Ne bucurăm că ați răspuns îndemnului nostru de a arbora un drapel şi ne-ați expediat imagini din diferite colţuri ale ţării, dar şi ale lumii.

"Este un moment important când omul arborează flagul țării sale. Nu are importanță ce naționalitate ești, în ce limbă gândești sau vorbești, pe noi trebuie să ne unească flagul țării noastre Republica Moldova și consider că trebuie să lansăm cât mai multe campanii care să ne unească, pentru că este important pentru țara noastră, pentru viitorul nostru", a precizat Gheorghi Agadjanean, director marketing GMG.

Arborează tricolorul şi arată lumii că îţi iubeşti ţara, iar Publika TV va veni la tine. Fii mândru de acest neam oriunde te-ai afla, acasă, la muncă sau în vacanţă, iar dacă vrei să te vadă întreaga Moldovă, anunţă-ne şi noi vom trimite o echipă care să te filmeze. Poţi imortaliza momentul într-o fotografie sau o înregistrare video, pe care să le expediezi la adresa drapel@publika.md.

Vezi şi: Îşi iubesc Patria şi neamul! Primele imagini ale campaniei "Arborează un drapel"

Vezi şi: ARBOREAZĂ UN DRAPEL: Imagini impresionante realizate de moldovenii din țară și de peste hotare


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu