Mandat de AREST pe numele şoferului turc, vinovat de producerea accidentului în care au murit TREI copii moldoveni

După ce pe data de 21 august, Judecătoria a respins propunerea procurorilor de arestare a cetăţeanului turc Cemil Sevinc, şoferul vinovat de carnagiul de la Baldovineşti, în care au murit 3 copii şi au fost rănite 27 de persoane, toţi cetăţeni moldoveni, Tribunalul a decis, marţi, arestarea sa în lipsă, scrie infobraila.ro.

ACCIDENT GROAZNIC lângă Brăila. TREI COPII au murit într-un autocar cu moldoveni

Totodată, judecătorii au dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare şi înştiinţarea Inspectoratului General pentru Imigrări, şoferul părăsind România după ce prima instanţă l-a lasat in libertate.

Lacrimi şi durere. Filmul dramatic al accidentului de la Brăila, în urma căruia au murit trei copii (VIDEO)

Şoferul, spun procurorii, este vinovat de accident, conducând vehiculul cu viteză excesivă, deşi carosabilul era acoperit cu apă. Bărbatul reprezintă un pericol pentru ordinea publică, mai adaugă sursa citată, privarea sa de libertate fiind necesară pentru a nu influenţa persoanele vătămate şi martorii. 

PRIMELE IMAGINI de la accidentul de lângă Brăila în care au murit patru moldoveni (FOTO/VIDEO)

Cemil Sevinc era angajat de câteva luni la firma de transport "Patnos Turizm", care deţinea autocarul răsturnat pe raza localităţii brăilene Baldovineşti, scăpând cu răni uşoare din tragicul accident.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu