Manchester United va suporta o parte din preţul biletelor fanilor săi în deplasarea de la Barcelona

Clubul Manchester United a anunţat că va suporta o parte din costul biletelor pentru fanii echipei care vor călători la Barcelona, pentru meciul retur de pe Camp Nou cu gruparea catalană din sferturile Ligii Campionilor la fotbal, scrie agerpres.ro.

Oficialii grupării engleze au acuzat din nou clubul FC Barcelona că a ridicat nepermis de mult preţul tichetelor pentru fanii formaţiei de pe Old Trafford.

Preţul unui bilet pentru partida retur este de 102 lire sterline, însă conducerea lui Manchester United a precizat că suporterii trebuie să plătească doar 75 lire sterline, diferenţa fiind achitată de club.

Totodată, gruparea din Premier League a precizat că tot 102 lire sterline vor trebui să plătească şi fanii Barcelonei care vor dori să asiste la meciul tur.

''Am luat decizia dificilă pentru suporterii care vor veni din Spania de a fixa costul biletelor din tur la acelaşi preţ pe care FC Barcelona l-a fixat pentru retur. Astfel, vom putea plăti diferenţa de bani pentru suporterii noştri care doresc să meargă pe Camp Nou'', se arată într-un comunicat al celor de la Manchester United.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu