Manchester United, INVINCIBILĂ în Premier League

Embed:

După ce săptămâna trecută au câştigat cu 3-2 pe Chelsea, "diavolii-roşii" s-au impus şi în derby-ul cu Arsenal, scor 2-1. Van Persie şi Evra au marcat pentru United, în timp ce pentru "tunari" a înscris Cazorla.

Manchester United n-a mai repetat festivalul de goluri din sezonul trecut în derby-ul cu Arsenal, însă tot a fost formaţia mai bună. Elevii lui Sir Alex Ferguson au deschis scorul încă din minutul 3. Van Persie a reuşit primul gol împotriva fostei sale echipe, cu o execuţie spectaculoasă la colţul lung, după centrarea lui Rafael.

"Diavolii-roşii" puteau să rezolve ecuaţia meciului pe finalul primei reprize, însă Rooney a ratat cu nonşalanţă un penalty, după henţul lui Cazorla din careu.

Arsene Wenger a mizat pe Walcott în repriza secundă, însă jocul oaspeţilor nu s-a schimbat. Manchester United şi-a majorat avantajul după golul lui Evra, iar Arsenal a rămas în zece oameni, Wilshere primind al doilea avertisment.

Arsenal a redus din diferenţă, în prelungiri, prin Cazorla, dar a fost prea târziu. Manchester United s-a impus cu 2-1, iar Arsenal a rămas fără victorie pe Old Trafford, din 2006. Mai mult, oamenii lui Ferguson au ajuns la a opta victorie, din ultimele nouă meciuri directe cu Arsenal, de pe teren propriu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu