Manchester United a triumfat în fața lui FC Liverpool. Scorul cu care s-au impus diavolii roşii

Embed:
Manchester United a triumfat în fața lui FC Liverpool în cel mai aşteptat meci al weekendului din Premier League. "Diavolii Roşii" s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 în cel al 200-lea meci direct dintre cele două cluburi în toate competiţiile.

Gazdele au avut un start perfect de partidă și au deschis scorul în minutul 14 prin atacantul Marcus Rashford.

Peste alte 10 minute internaționalul englez şi-a trecut în cont și al doilea gol în această partidă și, astfel, discipolii lui José Mourinho au luat o opțiune importantă la câștigarea partidei.

Acest lucru s-a și întâmplat, finalmente, chiar dacă, după pauză, "cormoranii" au dominat copios. FC Liverpool a redus din handicap la mijlocul reprizei secunde, prin autogolul fundașului ivorian Eric Bailly. "The Reds" au forțat egalarea, însă reduta defensivă a gazdelor nu a mai cedat.

Graţie acestui succes, secunda clasată, Manchester United, a acumulat 65 de puncte și s-a dus la 5 puncte distanță de adversara sa directă, pe locul 3, cu 60 de puncte, fiind chiar FC Liverpool.

"Diavolii roşii" se pot pregăti fără emoţii de returul cu FC Sevilla din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în tur cele două formații remizând fără goluri pe "Ramón Sánchez Pisjuán".

Manchester United se va confrunta cu "andaluzii" în manşa secundă pe 13 martie. Meciul de pe "Old Trafford" va fi transmis în direct de Canal 3 cu începere de la ora 21:45.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu