Manchester United a fost sancţionată de UEFA chiar înainte de Supercupa Europei

Embed:

Manchester United a fost sancţionată de UEFA chiar înainte de Supercupa Europei, partidă în care va lupta pentru trofeu cu Real Madrid.

Comisia de Disciplină, Etică și Control a forului european de fotbal a confirmat că a amendat clubul Manchester United cu suma de 10 mii de euro pentru că a încălcat regulile anti-doping, la finala Ligii Europei, de la Stockholm,pe care a câștigat-o cu 2-0 în fața lui Ajax.

Pe lângă amendă, fotbaliştii care trebuiau să se supună controlului anti-doping, Phil Jones și Daley Blind au fost sancționați cu câte 5.000 de euro fiecare. Mai mult decât atât, primul dintre ei a primit și o suspendare de două meciuri în competițiile organizate de UEFA.

Sancţiunile au venit chiar înainte de primul meci oficial din noul sezon. "Diavolii roşii" vor juca în Supercupa Europei cu Real Madrid săptămâna viitoare.

În ajunul acestei partide, Manchester United l-a achiziţionat pe mijlocaşul Nemanja Matic de la Chelsea, plătind nu mai puţin de 45 milioane de euro pentru transfer. Sârbul a semnat un contract pe trei ani cu gruparea de pe Old Trafford, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

"Mă simt minunat. Manchester este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și sunt foarte fericit pentru că am ajuns la acest club. Aștept cu nerăbdare să încep să mă antrenez şi joc", a spus Nemanja Matic, mijlocaşul Manchester United.

Adversara echipei Manchester United din Sueprcupa Europei, Real Madrid se pregăteşte intens de marele meci în Statele Unite. "Los Balncos" au programată o partidă de verificare cu echipa vedetelor din Major Soccer League. Amicalul va avea loc la Chicago pe 3 august.

Meciul din Supercupa Europei dintre Real Madrid şi Manchester United se va disputa pe 8 august la Skopje, Macedonia. Partida va fi transmisă în direct la Prime cu începere de la ora 21:45.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu