Manchester City îi vrea pe Ibrahimovic, Kaka şi Messi

Embed:

După ce a obţinut calificarea în Liga Campionilor, Manchester City vrea şi jucători mai buni la echipă, pentru a putea lupta chiar şi pentru trofeu. Deşi a cheltuit deja 150 de milioane de lire sterline, antrenorul Roberto Mancini e dispus să investească şi mai mult în transferuri. Îi vrea pe Ibrahimovic, Fabregas, Rooney şi chiar pe Messi.

Manchester City a obţinut calificarea în premieră în Liga Campionilor şi visează la cele mai tari transferuri.

Antrenorul lui City, Roberto Mancini, susţine că ar mai avea nevoie de câţiva jucători de clasă, pe care e dispus să ofere sume importante de bani. Printre fotbaliştii de pe lista de transferuri a tehnicianului italian se regăsesc Zlatan Ibrahimovic şi Cesc Fabregas, potrivit publicaţiei ESPN.

În acest sezon, Zlatan Ibrahimovici a fost împrumutat de Barcelona lui AC Milan, cu care a cucerit titlul în Italia. Fabregas va pleca, aproape sigur, de la Arsenal în această vară, însă City va trebui să se bată cu Barcelona şi Real Madrid pentru semnătura lui. Ibrahimovic e cotat la 25 de milioane de euro, iar Fabregas la 40 de milioane.

City s-a mai arătat interesată de Wayne Rooney, Alexis Sanchez, Kaka şi chiar Lionel Messi, dacă Barcelona ar fi dispusă să-l vândă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu