Manchester City a câştigat Cupa Angliei

Embed:

Manchester City a câştigat Cupa Angliei! În finală Manchester City a învins-o pe Stoke City, care a rezistat doar 75 de minute, până când Yaya Toure a marcat golul victoriei şi le-a adus "cetăţenilor" primul trofeu major după 35 de ani.

Surprinzătoarea finală a Cupei Angliei dintre Manchester City şi Stoke City şi-a desemnat câştigătoarea pe un stadion Wembley arhiplin, în care culoarea predominantă a fost bleu-ul pe care îl purtau zecile de mii de fani ai lui Manchester City. Cei care s-au şi bucurat la final. Echipa lor favorită s-a impus cu 1-0 şi a câştigat Cupa Angliei, cea mai veche competiţie din lumea fotbalului. Cetăţenii nu au mai câştigat niciun trofeu din 1976, de la un triumf în Cupa Ligii.

Manchester a insistat mai mult, a ratat ocazii importante prin Tevez, Toure sau Silva, dar a avut emoţii la incursiunile ofensive ale lui Jones sau Walters. Totul putea merge înspre un meci de 120 de minute cel puţin, dar fostul om al Barcelonei, Yaya Toure s-a opus. Golul decisiv a venit în minutul 75 de la ivorian, una dintre vedetele pe care le are la dispoziţie tehnicianul italian Roberto Mancini. Cum United a câştigat campionatul se aşteaptă o SuperCupă a Angliei de vis: Manchester City-Manchester United!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu