Manchester City - Swansea, scor: 4-0

Embed:

Argentinianul Sergio Aguero, transferat în această vară pentru 43 de milioane de euro, a oferit un recital pe masură, la debutul său pentru City: a intrat în joc în partea secundă, marcând o dublă şi oferind o pasă decisivă în partida din prima etapă din Premier League jucată cu Swansea City, scor 4-0.

Manchester City a debutat cu o victorie, scor 4-0, pe teren propriu, cu Swansea City în prima etapă din Premier League. Partida nu a fost atât de simplă pentru gazde, cum o arată scorul. Prima repriza s-a încheiat alb, după ce Swansea chiar a pus probleme şi s-a apărat metodic şi organizat. Declicul s-a produs în minutul 57, când Dzeko a dejucat planurile defensivei oaspete şi a marcat pe lângă Vorm. A fost scânteia aşteptată de City, care a mai marcat de trei ori.

Mai întâi Aguero a înscris la primul meci jucat pentru "cetăţeni", din pasa lui Richards. 3-0 s-a făcut prin reuşita lui Silva, după o superbă acţiune personală a spaniolului. În prelungiri, Aguero, fost atacant la Atletico Madrid, a mai punctat o dată. Portarul român Costel Pantilimon nu a fost inclus în lotul lui City şi a privit jocul din tribune.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu