Manageri din Moldova, instruiţi de specialişti din Slovenia

Embed:

Un grup de manageri selectaţi de la cinci companii din ţară au posibilitatea să acumuleze experienţă de la specialişti de peste hotare. În premieră, la Chişinău, va fi organizat un Master Class oferit de cel mai bun profesor al unei şcoli de Management din Slovenia.

Mai întâi, participanţii vor trebui să elaboreze un studiu de caz pentru comercializarea unui produs. Scopul acestei acţiuni este de a promova cât mai mulţi profesionişti.

"Prin aceste competiţii vom încerca să arătăm cum e să munceşti într-o echipă, cum să iei decizii importante, să-ţi asumi responsabilitatea în situaţii critice", a menţionat Vera Pasinkova, reprezentant al Şcolii din Slovenia.

"Încercăm să educăm companiile să-şi dezvolte personalul să învestească în ei, fiindcă aceasta este cea mai mare bogăţie a companiilor. Şi prin experienţa pe care am acumulat-o la IEDC încercăm să promovăm aceleaşi valori", a declarat Natalia Iuraş, coordonator proiect.

"Vom continua aceste competiţii din an în an, implicând tot mai multe companii să participe, să încerce, să vadă ce este un business education oferit de cea mai bună şcoală de business din regiune", a dat asigurări Cristina Doroş, absolventă a Şcolii IEDC.

Reprezentanţii companiilor se arată mulţumiţi de faptul că au oportunitatea de a obţine o experienţă avantajoasă pe plan profesional.

"Competiţia de astăzi este mai mult o provocare. Pentru a arăta aptitudinile noastre, ne vom baza cel mai mult pe logică. Vom face o analiză din logica noastră", a afirmat Nicolae Stropşa, reprezentant companie.

Compania care va elabora cea mai bună strategie va merge, în luna septembrie, în Slovenia, unde va concura cu alte întreprinderi învingătoare. Aproximativ 30 de moldoveni au absolvit Şcoala de Management din Slovenia.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu