Mămicile cu pici și cele cu burtici şi-au dat întalnire la o nouă ediţie "Şezătoarea mamelor" (FOTOREPORT)

Embed:

Mămicile cu pici, cele cu burtici sau cele ce şi-au pus în plan un bebe şi-au dat întalnire la o nouă ediţie "Şezătoarea mamelor".

În cadrul evenimentului participantele au avut ocazia să se delecteze cu dulciuri, să primească sfaturi de la medici şi specialişti in domeniu, să admire mici dansatori, iar viitoarea mămică cu cel mai mare termen de sarcină a primit în dar o cutie plină cu cadouri de la Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Viitoarele mame au aflat ce trebuie să conţină trusa medicală, atunci când pleacă în vacanță, dar și cum să procedeze dacă li se îmbolnăvesc micuţii.

"Chiar informație utilă. Eu ca viitoare mămică am mai citit pe internet, însă, aici sunt demonstrații, diferite experimente se fac. E ceva interesant."

"De mult timp frecventez. Deja de trei ani. Sigur că cu doi pici acasă permanent este o problemă, o întrebare. Aflu multă informație, multe păreri."

"Momentele sunt mai relaxante aici, că mai ieși din rutina asta de rol de mămică și te mai liniștești un pic de treburile casnice."

Atmosfera a fost colorată de prestația picilor talentaţi din ansamblul Do-re-micii.

Organizatorii susțin că la fiecare șezătoare, au grijă ca mamele, mai ales cele aflate la început de cale, să primească informații utile.

"Să oferim mamelor o mică pastilă lunară de odihnă. Mulțumim foarte mult fundației "Edelweiss", de fiecare dată ne susține în organizarea evenimentelor noastre. Datorită lor, la fiecare eveniment noi oferim mămicii care are cel mai mare termen de sarcină, cea mai avansată în sarcină îi oferim o cutie plină cu daruri.", a comunicat organizatoarea, Dorina Osipov.

Mâine, va avea loc o nouă șezătoare la care vor fi discutate metode simple și eficiente de a spori lactația şi beneficiile apei de mare. Evenimentul va începe la ora 13:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu