Mame FĂRĂ INIMĂ! Detalii REVOLTĂTOARE în cazul celor patru copii găsiţi singuri în stradă

Embed:

Patru copii au fost găsiţi fără supraveghere, pe străzile Capitalei, doar în ultimele zile. Un băieţel de doi ani şi o fetiţă de şapte ani, frate şi soră, au fost observați luni seara de polițistul de sector în preajma unui restaurant de pe strada Calea Ieșilor.

Copiii au fost duși la inspectorat, iar mai apoi la un centru de plasament. Nu se ştie cum au ajuns acolo şi cât timp au umblat fără supraveghere pe străzi.

Starea lor de sănătate este bună. Poliţia a reuşit să o găsească pe mamă, care a fost chemată la sectorul de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Lăsaţi în voia sorţii! A fost identificată mama celor doi copii rătăciţi pe străzile Capitalei. Poliţia oferă DETALI

"S-a constatat că mama copiilor face abuz de alcool. Urmează să fie sesizată autoritatea locală în special asistenţa socială pentru a iniţia o investigaţie. Pentru a lua o decizie în acest context referitor la soarta minorilor de mai departe", a declarat ofițerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir.

Cazul a ajuns şi în atenţia Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului.

"A fost identificată acum este la Inspectoratul de Poliţie şi urmează ca ulterior să vină la noi şă discutăm şi să vedem care a fost cauza că aceşti minori au fost găsiţi în stradă", a spus şeful interimar al Direcţiei protecţia copilului, Rodica Terehovschi.

CITEŞTE ŞI: Se caută părinţii unei fetiţe de 4 ani, găsită lângă piaţa Ceucari (FOTO)

Tot noaptea trecută, o mamă şi-a lăsat fetiţa de patru ani în grija unei prietene într-o cafenea din sectorul Râşcani şi nu a mai revenit. Amica, la rândul ei, a lăsat minora singură. Poliţia a fost anunţată la ora 05:00 de către un angajat al localului.

Copila se află acum la Institutul Mamei şi Copilului. Mama încă nu a fost găsită. Se cunoaşte doar că ar fi din Federaţia Rusă.

"Până la urmă a fost identificată o prietenă a mamei copilului care a declarat că ar fi lăsat-o în grija ei. Ea ar fi plecat cu nişte cunoscuţi în oraş. Respectiv acesta avea nevoie să plece şi a lăsat copilul în cafeneaua unde a lăsat-o mama ei", a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir.

Iar un băiat de şapte ani a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului încă sâmbătă. Nicio rudă nu s-a interesat de copil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu