Mama lui Paul Walker dezvăluie mai multe detalii despre moartea actorului

Mama actorului american Paul Walker a dezvăluit mai multe detalii despre decesul fiului său din anul 2013. Într-un documentar viitor cu numele I am Paul Walker, mama sa, Cheryl, a vorbit despre pierderea acestuia, transmite The Sun, potrivit Mediafax.ro.

Într-un interviu, Cheryl a descris ultimul moment în care l-a văzut pe actor. Acesta a dus-o pe fiica sa, Meadow, pentru a-şi vizita bunica, iar apoi cei trei au discutat despre planurile pentru Crăciun şi despre cumpărarea unui brad, transmite The Sun.

Femeia a mai spus că aveau "o conversaţie plăcută, iar el a uitat despre un eveniment pe care îl avea... A primit un mesaj şi a zis, "Oh, Doamne, trebuie să ajung undeva!"".

Cheryl nu şi-a mai putut vedea fiul vreodată, pentru că la întoarcerea de la evenimentul de caritate, Paul Walker şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident de maşină. Automobilul în care acesta se afla a explodat, după ce a intrat într-un copac.

Potrivit autorităţilor, din cauza arsurilor severe, Paul Walker era de nerecunoscut.

"Cred ca mulţi oameni gândesc astfel, "Oh, a fost doar o vedetă de film care a murit într-un accident de maşină, însă erau mai multe aspecte legate de el". Acest lucru a fost doar o mică parte din ceea ce a fost el. Era un bărbat uimitor", a spus mama sa.

Femeia îndurerată a povestit că întreaga familie menţine o tradiţie pentru a păstra vie memoria lui Paul. În fiecare an, de ziua acestuia, cei dragi lui călătoresc într-una din zonele în care Paul obişnuia să meargă la surf. Ei aruncă floarea-soarelui în ocean şi povestesc amintiri legate de vedetă.

În încheiere, mama actorului a destăinuit că a primit "scrisori de la oameni din toate colţurile lumii" şi că aceştia i-au spus că Paul a făcut o "diferenţă în vieţile lor", dar şi că "acest lucru este o binecuvântare. El nu va fi uitat niciodată".

Actorul a murit la vârsta de 40 de ani şi este recunoscut în special pentru rolul său din seria de filme de acţiune Fast and Furious.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu