Mama lui Paul Walker dezvăluie mai multe detalii despre moartea actorului

Mama actorului american Paul Walker a dezvăluit mai multe detalii despre decesul fiului său din anul 2013. Într-un documentar viitor cu numele I am Paul Walker, mama sa, Cheryl, a vorbit despre pierderea acestuia, transmite The Sun, potrivit Mediafax.ro.

Într-un interviu, Cheryl a descris ultimul moment în care l-a văzut pe actor. Acesta a dus-o pe fiica sa, Meadow, pentru a-şi vizita bunica, iar apoi cei trei au discutat despre planurile pentru Crăciun şi despre cumpărarea unui brad, transmite The Sun.

Femeia a mai spus că aveau "o conversaţie plăcută, iar el a uitat despre un eveniment pe care îl avea... A primit un mesaj şi a zis, "Oh, Doamne, trebuie să ajung undeva!"".

Cheryl nu şi-a mai putut vedea fiul vreodată, pentru că la întoarcerea de la evenimentul de caritate, Paul Walker şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident de maşină. Automobilul în care acesta se afla a explodat, după ce a intrat într-un copac.

Potrivit autorităţilor, din cauza arsurilor severe, Paul Walker era de nerecunoscut.

"Cred ca mulţi oameni gândesc astfel, "Oh, a fost doar o vedetă de film care a murit într-un accident de maşină, însă erau mai multe aspecte legate de el". Acest lucru a fost doar o mică parte din ceea ce a fost el. Era un bărbat uimitor", a spus mama sa.

Femeia îndurerată a povestit că întreaga familie menţine o tradiţie pentru a păstra vie memoria lui Paul. În fiecare an, de ziua acestuia, cei dragi lui călătoresc într-una din zonele în care Paul obişnuia să meargă la surf. Ei aruncă floarea-soarelui în ocean şi povestesc amintiri legate de vedetă.

În încheiere, mama actorului a destăinuit că a primit "scrisori de la oameni din toate colţurile lumii" şi că aceştia i-au spus că Paul a făcut o "diferenţă în vieţile lor", dar şi că "acest lucru este o binecuvântare. El nu va fi uitat niciodată".

Actorul a murit la vârsta de 40 de ani şi este recunoscut în special pentru rolul său din seria de filme de acţiune Fast and Furious.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu