MAMĂ fără SCRUPULE! Şi-a obligat fetița de 8 ani să facă videochat. Tatăl copilei a găsit IMAGINI TULBURĂTOARE

O fetiță de 8 ani din Timișoara a fost obligată chiar de mama sa să facă videochat. Acuzațiile sunt făcute chiar de tatăl fetei, care a descoperit imaginile cu cele două pe Internet. 

Bărbatul povestește că a descoperit în telefonul fiicei sale filmări cu fetița din clasa a doua, dansând lasciv în timp ce era dezbrăcată. 

"Sunt două filmuleţe în care dansează lasciv, la un copil de 8 ani nu mi se pare normal ceea ce am văzut. Mă gândesc că, numai dacă a văzut sau a pus-o cineva, altfel nu făcea", a declarat acesta pentru observator.tv.

Tatăl fetei spune că fiica sa a fost filmată într-o cameră, în care se mai afla un bărbat, iubitul mamei.

În acest caz au fost alertate autoritățile, iar tatăl fetei a depus la poliție înregistrări audio și video, despre care spune că sunt mai mult decât concludente.

Părinţii fetiţei sunt despărţiţi de şapte ani, iar copila a rămas în grija mamei, despre care tatăl spune că este fostă dansatoare într-un club de noapte. Părintele se teme că înregistrările cu fiica lui ar fi putut ajunge şi pe reţelele de pornografie infantilă.

Fetița se află în continuare în grija mamei, deoarece inspectorii de la Protecţia Copilului nu au găsit-o pe femeie acasă atunci când au mers să facă anchetă. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu