Mall of Fame 2018: La Chişinău au fost prezentate noile colecții toamnă-iarnă

Embed:
Ținute vestimentare de nota zece, concursuri și muzică bună. De asta au avut parte vizitatorii unui eveniment fashion, organizat aseară la Chişinău. Multe dintre noile colecţii de toamnă - iarnă au fost prezentate de artiştii de la noi.

"Mi-a plăcut foarte mult accesoriile, am avut o gentuță cu print de șarpe și niște cercei care se pot asorta la orice tip de ținută sau culoare", a spus Diana Rotaru, interpretă.

"M-am simțit bine în hainele care mi le-au dat, mi le-au pregătit stilistele pentru mine, m-au aranjat, m-au gătit, foarte bine, ca în sânul lui Dumnezeu", a spus Gabriel Nebunu, interpret. 

"Ținuta mi-a fost destul de sporty aș zice eu, cumva nu este chiar despre mine pentru că eu, bine mie îmi place comoditatea dar mă strădui să o combin totuși li cu o notiță de feminitate și senzualitate", a spus Olga Manciu, fashion influencer.

"Ținutele sunt absolut din toate brand-urile care se vând, Au fost create de către două stiliste, Dana Lookovetzki și Cristina Tabun", a spus Natalia Rogovschi, organizator. 

Potrivit stiliștilor, în acest sezon se poartă ținute colorate.

"Multă, multă culoare, multe, multe experimente cromatice și nu mai aem reguli, deci nu mai avem reguli care le putem recomanda sau stricte. Personalitate și multă culoare", a spus Dana Lookovetzki, stilist.

Vizitatorii au rămas încântați de noile colecții, dar și de concertul susținut de interpreta Adda din România.

"M-a inspirat cu faptul că mereu trebuie să tindem spre bine, cum a spus și Adda", a spus un vizitator.

"Am fost plăcut surprinsă de prezența scenică, de interpretare și să fie sănătoasă să mai impresioneze cu spectacole la noi în Moldova", a spus o participantă la eveniment.

"Să poarte haine în care să se simtă ele, să se simtă bine și încrezătoare că până la urmă și atitudinea face haina ca să arate bine", a spus un alt organizator. 

Anul acesta evenimentul a ajuns la cea de-a șaptea ediție.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu