Malibu Rocky Oaks, cea mai căutată podgorie din lume. E UNICĂ şi te face să te simți cu capul în nori (FOTO)

Această podgorie te face să te simți cu capul în nori, la propriu. Podgoria Malibu Rocky Oaks se află în munții Santa Monica și răsare printre nori la o altitudine de peste 600 m, ceea ce o face unică, scrie feminis.ro.

"Are toate atributele pentru a produce cele mai bune vinuri din lume. Ținând cont de faptul că foarte puține părți de pământ beneficiază de acest climat, am fost în stare să creem nu numai un vin foarte bun ci și unic", a declarat Howard Leight, proprietarul podgoriei. 

Familia deține 37 de acii de viță de vie numai în acest loc, pe care este posibil să-l mai fi văzut înainte, ca loc de filmare a unei scene din filmul artistic "The Hangover Part III". Unele dintre beneficiile pe care le are un proprietar de vie în Los Angeles, care este centrul culturii cinematografice, este că își poate face cunoscut produsul prin intermediul numeroaselor pelicule.

Deși la ora actuală nu este deschisă oficial vizitării pentru public, proprietarii oferă totuși tururi private și fac rezervări de cazare din timp, pentru anumiți clienți. Cel care o conduce mărturisește că lucrul preferat la această podgorie este faptul că reprezintă un punct de cotitură și locul de intersecție al mai multor culturi, deoarece aceia care-i trec pragul sunt proprietari de diverse afaceri internaționale, oameni speciali, care apreciază frumusețea împrejurimilor.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu