Maisie Williams din serialul Game Of Thrones, a anunţat următorul ei proiect

Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din serialul ''Game Of Thrones'', a anunţat următorul ei proiect după finalizarea filmărilor la celebra saga medievală HBO, scrie agerpres.ro.

Actriţa va juca într-un serial de şase episoade produs de postul de televiziune Sky, care spune povestea unei tinere inadaptate social, trimisă de mama sa într-o zonă rurală îndepărtată, după decesul tatălui în circumstanţe misterioase.

În serialul care a primit titlul provizoriu ''Two Weeks To Live'', Williams o va interpreta pe Kim Noakes, o tânără care a trăit în izolare încă din copilărie, punând în practică tehnici bizare de supravieţuire.

Ajunsă la vârsta adultă, păşeşte pentru prima dată în viaţa reală pentru a demara o misiunea secretă în memoria tatălui său.

Tânăra îi întâlneşte într-un bar pe Nicky şi Dave, consumă împreună câteva pahare şi pun la cale o farsă imprudentă, declanşând o serie haotică de evenimente, care le pune tuturor vieţile în primejdie şi testează tehnicile de supravieţuire ale lui Kim.

Lasă un comentariu