Mâine vremea se răcoreşte, dar se menţine frumoasă

Embed:

La noapte nu mai plouă. Cerul se anunţă variabil, dar minimele scad, astfel încât vor fi cuprinse între 10 grade la Briceni şi 15 la Chişinău şi Tiraspol. În sud vor fi în jur de 14 grade. 

Mâine vremea continuă să se răcorească, dar se menţine frumoasă, cu cer care va face loc atât norilor trecători cât şi unui soare generos. Doar de dimineaţă va mai persista ceaţa. Vântul va sufla slab la moderat. În nord termometrele vor indica 21 de grade la Briceni şi 22 la Soroca şi Bălţi. În centru amiaza va aduna 24 de grade la Orhei, Dubăsari şi Chişinău şi 25 de grade la Tiraspol. Cel mai cald va fi în sud, cu 26 de grade la Comrat şi Cahul. 

În România soarele va fi la putere şi va domina cerul în toată ţara. Cu toate acestea, temperaturile se menţin aceleaşi. Cel mai cald continuă să fie în capitală, la Bucureşti, cu 29 de grade la orele prânzului. Mai răcoare va fi la Constanţa, unde se vor înregistra 25 de grade, iar la Iaşi şi Galaţi termometrele vor indica 26, 27 de grade Celsius. În vest sunt prognozate 24 de grade la Oradea şi Sibiu, 26 la Timişoara şi 27 la Craiova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu