Mâine vor avea loc primele meciuri din Etapa I a Diviziei Naţionale, sezonul 2011-2012

Embed:

12 echipe vor intra de mâine într-o nouă luptă pentru titlu, cupe europene şi chiar evitarea retrogradării. După ce toate reprezentantele Moldovei au fost eliminate din Europa, campionatul intern revine în prim plan cu prima etapă a Diviziei Naţionale.

După ce echipele moldoveneşti au trecut prin unul din cele mai proaste sezoane din Cupele Europene, fiind pentru prima dată din 1998, eliminate chiar la debut, în prim plan revine campionatul Naţional. Sâmbătă se vor juca primele meciuri din Divizia Naţională, sezonul 2011-2012.

Prima etapă va începe cu trei partide care se vor disputa la ora 18.00. Sfântul Gheorghe va juca la Suruceni cu FC Costuleni, Olimpia Bălţi va găzdui FC Tiraspol, iar la Orhei, Milsami va juca cu FC Academia.

Meciuriile centrale ale etapei se vor juca duminică, 24 iulie. Vicecampioana Sheriff Tiraspol va primi vizita echipei Rapid într-o partidă care va începe la 19:00, iar cu o oră mai târziu, pe stadionul Zimbru din capitală, campioana Dacia va întâlni Nistru.

Luni va avea loc ultimul meci ai primei etape. Iskra şi Zimbru vor lupta pentru primele puncte din acest sezon pe stadionul orăşenesc din Rîbnita, într-o partidă care va începe la ora 18.

Campionatul din acest sezon se va juca în trei tururi, câte 11 etape fiecare. Primul tur se va termina pe 1 octombrie, iar returul pe 25 martie 2012. Programul meciurilor din ultimele 11 etape se va stabili în urma tragerii la sorţi, iar campioana şi premianţii sezonului vor fi cunoscuţi la sfârşitul lunii mai a anului viitor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu