Mâine vom avea parte de vreme frumoasă şi mult soare. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. În partea de nord a ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni termometrele vor indica 21 de grade Celsius, la Soroca se vor înregistra 22 de grade, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi la Leova se aşteaptă 25 de grade, în timp ce la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 26 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, cerul va fi variabil şi se vor înregistra 16 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 26 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor cădea ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 20 și 27 de grade, iar minimele vor varia între 10 şi 18 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 28 grade Celsius, iar la Paris şi la Roma vor fi 21. La Londra se vor înregistra 19 grade, la Berlin 16, iar la Viena cu un grad mai mult. 17 grade se vor înregistra şi la Budapesta, in timp ce în capitala Cehiei va fi cu un grad mai rece. La Varşovia şi la Belgrad se aşteaptă 20 şi, respectiv, 22 de grade Celsius. În capitala României sunt prognozate 24 de grade, iar la Atena şi la Ankara vor fi 26 de grade Celsius. La Kiev maxima va ajunge la 21 de grade, pe când la Moscova va fi mai cald, termometrele vor indica 25 de grade Celsius.

Lasă un comentariu