Mâine vom avea parte de temperaturi generoase

Embed:
Mâine, în nordul şi centrul ţării va ploua slab, la sud cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 17 grade, iar la Bălţi vor fi 18 grade Celsius. La Orhei se va încălzi până la 19 garde, iar la Tiraspol se anunţă 20.  La Leova vor fi 21 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 22 grade Celsius.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă ploi şi până la  20 de grade, iar noaptea se vor înregistra şapte grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta între şase şi 14 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus cinci şi şapte garde.


Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 23 grade, iar la Paris 12 garde. La Londra se vor înregistra 10 grade, iar la Berlin va fi cu două grade mai puţin. La Roma vor fi 18 garde. La Viena se aşteaptă 13 grade, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. La Praga vor fi opt garde, iar la Varşovia se anunţă nouă. 19 grade vor fi la Belgrad. La Bucureşti şi Atena se aşteaptă 22 de grade, iar în Ankara se va încălzi până la 21 de grade. La Kiev vor fi 13 grade, iar la Moscova şapte grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu