Mâine vom avea parte de cer variabil în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, vom avea parte de cer variabil. Vântul va sufla slab din Sud. La Briceni și Soroca vor fi 16 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei mercurul din termometre va indica 18 grade, iar la Tiraspol vor fi 19 grade. La Leova se vor înregistra 20 grade, iar la Cahul şi Comrat maxima va fi de 21 grade.

La noapte, în Chişinău, se vor înregistra cinci grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi maxime de 19 grade Celsius. În următoarele zile, vom avea parte de vreme cu caracter variabil, cu maxime de până la 20 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 14 grade celsius, iar la Londra vor fi 11 grade. În Capitala Franţei mercurul din termometre va urca până la 15 grade. La Berlin se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Roma vor fi 16 grade în termometre. În capitala Poloniei vor fi 18 grade celsius, iar La Praga şi Budapesta maxima va fi de 19 grade.

La Viena mercurul din termometre va indica 21 grade, iar la Belgrad vor fi 24 grade, cu cer senin. La Atena se aşteaptă maxime de 22 de grade. În capitala Turciei vor fi 18 grade, iar la București sunt prognozate 23 grade. La Kiev vor fi 18 garde, iar la Moscova termometrele vor înregistra şase grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu