Mâine vântul va sufla cu putere. Câte grade vom avea în termometre

Embed:

În această noapte vom avea minus 4 grade la Soroca, minus unu în Capitală şi un grad la Cahul. Atât noaptea cât şi dimineaţă se va semnala ceaţă slabă şi polei.

Mâine cerul va fi variabil, vântul însă va sufla cu putere. În nordul ţării norii vor predomina pe cer. 4 grade vor fi la Briceni şi Soroca şi 5 la Bălţi. Şi la Orhei cerul va fi mai mult noros, 6 grade vor fi aici la amiază. Aceeaşi maximă termică este anunţată şi la Leova. La Chişinău şi Tiraspol se vor înregistra câte 7 grade. La Comrat mercurul va urca până la 8, iar la Cahul până la 9 grade Celsius.

În România meteorologii anunţă cer mai mult noros, iar în unele regiuni, în special în vestul ţării vreme mohorâtă cu ploi. Astfel, la Cluj, Oradea şi Timişoara norii vor cerne ploi slabe, iar termometrele vor indica 6, 7 grade Celsius. La Craiova cerul va fi noros, dar nu sunt anunţate precipitaţii, iar maxima termică de 8 grade. 8 grade vor fi şi la Braşov, dar aici se va strecura şi soarele. La Sibiu la amiază vor fi zero grade. În estul ţării 7 grade vor fi la Iaşi, 11 la Bucureşti şi 12 la Galaţi. La Constanţa vor cădea ploi slabe, iar mercurul va urca până la 13 grade.

Pe continentul european lapoviţa va da nota zilei la Praga, Moskova şi Kiev. 2, UNU şi respectiv 4 grade vor fi la amiază aici. În nord, la Oslo, soarele se va strecura printre nori, iar în termometre vor fi zero grade. Şi la Madrid cerul va fi variabil, dar aici cu o maximă de 10 grade. Vremea va fi mohorâtă la Londra, Paris şi Roma, cu cer noros şi cu ploi. 5 grade vor fi la Londra, 6 la Paris, iar în sud, 10 grade Celsius la Roma.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu