Mâine va ploua în a doua jumătate a zilei. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine va ploua în a doua jumătate a zilei. În partea de nord a ţării vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din sud-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca se vor înregistra 24 de grade. La Bălți vor fi 25 de grade. La Orhei maxima va fi de 26 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 27 de grade. La Leova sunt prognozate 28 de grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 29 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 13 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 27 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil, cu temperaturi ridicate de până la 27 de grade. Vineri va ploua.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 26 de grade Celsius. La Paris vor fi 16 de grade. La Berlin şi Londra va ploua şi se vor înregistra 13 grade. În capitala Italiei va fi vreme caldă, cu 26 de grade în termometre. La Viena va ploua, iar mercurul din termometre va indica 16 grade, iar la Budapesta maximele vor urca până la 20 de grade.

La Praga se vor înregistra valori de 16 de grade celsius. La Belgrad şi Atena vor fi 28 de grade căldură. În capitala Poloniei vor cădea precipitaţii şi se aşteaptă 17 grade. La Ankara mercurul din termometre va indica 27 de grade, iar la Bucureşti se aşteaptă vreme caldă cu 29 de grade şi cer variabil. La Kiev se aşteaptă 21 de grade, iar la Moscova vor fi 15 grade însoţite de precipitaţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu