Mâine soarele se va ascunde după nori toată ziua! Izolat vor cădea ploi de scurtă durată

Embed:

Mâine se prevede cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din Nord - este slab la moderat, ziua pe alocuri cu intensificări. La Briceni și Soroca se vor înregistra 25 de grade.

La Bălți vor fi 24 , iar la Orhei se aşteaptă cu un grad mai puţin. La Tiraspol sunt prognozate 22 de grade, iar la Leova mercurul din termometre va indica 21 de grade. La Comrat se aşteaptă 22 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 20 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 14 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 22 de grade Celsius, va ploua. În zilele următoare sunt prognozate precipitaţii, cu temperaturi de până la 24 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid sunt prognozate 26 de grade Celsius. La Paris cerul va fi variabil cu 24 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 27 de grade, va ploua, iar la Londra se aşteaptă 21 de grade.

La Roma vor fi 23 de grade, iar la Viena vor fi 24 de grade în termometre. La Budapesta se vor înregistra 26 de grade, cu ploi. La Belgrad mercurul din termometre va indica 27 de grade. La Praga maximele vor urca până la 22 de grade.

La Atena mercurul din termometre va indica 26 de grade. În capitala Poloniei se aşteaptă 28 de grade. La Ankara vor fi 20 de grade însoţite de precipitaţii. Şi la Bucureşti va ploua şi se vor înregistra 21 de grade. La Kiev se aşteaptă 28 de grade, iar la Moscova vor fi 18 grade celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu