Mâine se prevede cer variabil. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine se prevede cer variabil, noaptea pe arii extinse va ploua slab, izolat cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest slab la moderat. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 grade. La Bălți şi Orhei vor fi 19 grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 21 de grade. La Leova sunt prognozate 22 de grade. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 23 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 13 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 21 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil, cu temperaturi ridicate de până la 28 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 24 de grade Celsius. La Paris vor fi 19 de grade. La Berlin şi Londra va ploua şi se vor înregistra 16 grade şi respectiv 11 grade celsius. În capitala Italiei va fi vreme caldă, cu 28 de grade în termometre. La Viena, mercurul din termometre va indica 20 de grade. La Budapesta maximele vor urca până la 21 de grade.

La Praga se vor înregistra valori de 19 de grade celsius. La Belgrad vor fi 23 de grade, iar la Atena vor fi 28. În capitala Poloniei se aşteaptă 16 grade. La Ankara mercurul din termometre va indica 28 de grade, iar la Bucureşti vor cădea precipitaţii cu descărcări electrice şi se înregistra 25 de grade. La Kiev se aşteaptă 17 grade, iar la Moscova vor fi 16 grade celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu