Mâine s-ar putea decide campioana Diviziei Naţionale de fotbal. Echipele care se află în cursa pentru titlu

Embed:

Mâine poate fi o zi decisivă în stabilirea campioanei Diviziei Naţionale de fotbal. Înaintea ultimei etape clasamentul a ajuns într-o stare nemaiîntâlnită până acum în cele 26 de ediții de campionat. În cursa pentru titlu se află patru echipe despărțite de un singur punct: Dacia Chișinău, Sheriff Tiraspol, Milsami Orhei şi Zarea Bălți.

În ultima etapă, în care toate meciurile se dispută concomitent, de la ora 18:00, Dacia Chișinău, aflată pe primul loc cu 66 de puncte, joacă la Ciadîr-Lunga cu Saxan şi nu are voie să piardă puncte pentru a spera la titlu.

A doua clasată, Sheriff Tiraspol, se va confrunta la Chişinău cu CF Ungheni şi, la fel ca Dacia, nu are voie să greşească, deoarece are tot 66 de puncte ca şi "lupii-galbeni".

FC Milsami şi FC Zaria, care au adunat doar cu un punct mai puțin decât Dacia și Sheriff, câte 65, se întâlnesc în meci direct la Orhei şi au şi ele şanse la titlu doar dacă una dintre ele va obţine victoria, iar Sheriff şi Dacia nu câștigă partidele lor.

În cazul în care Sheriff şi Dacia vor rămâne la egalitate de puncte în fruntea clasamentului și după ultima etapă, campioana se va decide într-un "meci de aur" dintre cele două echipe. În caz că acest meci devine necesar, el se va disputa pe 31 mai.

Dacă Sheriff şi Dacia vor fi învinse, iar partida dintre Milsami şi Zarea se va încheia la egalitate, atunci toate cele patru pretendente la titlu vor totaliza câte 66 de puncte, iar în acest caz campioana se decide prin contabilizarea rezultatelor în meciurile directe dintre cele 4 echipe și la acest capitol cel mai bine stă Dacia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu