Mâine în toată ţara se prevede cer variabil, iar vântul va sufla slab

Embed:
Mâine în toată ţara se prevede cer variabil. Vântul va sufla slab, din sud-est. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Orhei va fi cu două grade mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 25 de grade, iar la Leova mercurul din termometre va indica 26 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 27 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica opt grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 25 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil, cu temperaturi ridicate de până la 29 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Paris sunt prognozate 14 grade Celsius şi sunt posibile ploi. La Londra cerul va fi înnorat şi se vor înregistra 9 grade, iar la Berlin vor fi 24 de grade Celsius. În Capitala Italiei se vor înregistra 27 de grade Celsius. La Viena şi Varşovia mercurul din termometre va indica 28 de grade. Acelaşi tablou meteo se anunţă şi la Budapesta şi Belgrad. La Praga şi Bucureşti se vor înregistra valori de 26 de grade Celsius, tot 26 de grade vor fi şi în Atena şi Ankara. La Kiev se aşteaptă 25 grade cu cer senin, iar la Moscova vor fi 16 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu