Mâine în toată ţara se prevede cer variabil. Câte grade vor indica termometrele

Mâine în toată ţara se prevede cer variabil. Vântul va sufla slab din Sud-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 23 de grade Celsius. La Bălți vor fi 24 de grade. Iar la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 26 de grade, iar la Leova mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 28 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 11 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 26 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil, cu temperaturi de până la 29 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid sunt prognozate 13 grade Celsius. La Paris vor fi 9 grade şi va ploua. Şi la Londra cerul va fi înnorat şi se vor înregistra doar 6 grade. La Berlin vor fi 24 de grade Celsius. În Capitala Italiei se vor înregistra 22 de grade. La Viena şi Belgrad mercurul din termometre va indica 28 de grade. Acelaşi tablou meteo se anunţă şi la Budapesta. La Praga vor fi 23 de grade Celsius. În capitala Poloniei sunt prognozate 30 de grade. La Ankara mercurul din termometre va indica 28 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai puţin. La Kiev se aşteaptă 26 de grade şi cer senin, iar la Moscova vor fi 22 de grade Celsius şi sunt posibile ploi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu