Mâine în toată ţara se prevede cer senin, fără precipitaţii. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine în toată ţara se prevede cer senin. Vântul va sufla slab din Sud-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 25 de grade Celsius. La Bălți şi Orhei vor fi 26 de grade. La Tiraspol va fi cu un grad mai mult. La Leova sunt prognozate 28 de grade, iar la Comrat mercurul din termometre va indica 29 de grade Celsius. La Cahul maximele vor fi de 28 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 11 grade. Mâine, în Capitală vor fi 27 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil, cu temperaturi ridicate de până la 29 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va variabil. La Madrid sunt prognozate 18 grade Celsius, iar la Berlin şi Paris vor fi 16 grade Celsius. La Londra se vor înregistra 12 grade. În Capitala Italiei sunt posibile ploi şi vor fi 24 de grade Celsius.

La Viena mercurul din termometre va indica 26 de grade, iar la Praga vor fi 21. La Belgrad meteorologii anunţă până la 29 de grade Celsius, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Ankara şi Kiev mercurul din termometre va indica 29 de grade, iar la Bucureşti şi Atena se aşteaptă 27 de grade Celsius. La Moscova vor fi 26 de grade şi cer senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu