Mâine, 23 iunie vom avea ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca maxima va fi de 18 grade Celsius. Cu un grad mai mult va fi la Bălţi. La Orhei se vor înregistra 20 de grade. Pentru Tiraspol, meteorologii prognozează 21 de grade, iar pentru Leova 22. Maxime de 23 de grade vor fi la Comrat şi Cahul.

La noapte, în Capitală maxima va fi de 11 grade Celsius. Iar pe parcursul zilei de mâine în Chişinău sunt prognozate 21 de grade. În următoarele zile, mercurul din termometre nu va urca mai mult de 27 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță 37 de grade, iar la Roma se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Londra sunt anunţate 24 de grade. La Paris va fi cu un grad mai puţin, iar cerul va fi senin.

La Berlin va ploua şi se vor înregistra 18 grade Celsius. La Viena şi Budapesta cerul va fi senin cu 21 de grade. La Praga mercurul din termometre va indica 17 grade. La Varşovia vor fi 18 de grade, iar la Belgrad cu patru grade mai mult.

La Bucureşti se vor înregistra 24 de grade, iar la Atena, Moscova şi Ankara temperaturile vor urca până la 28 de grade. La Kiev se anunţă 20 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu