Maia Sandu: Urmează două săptămâni în care este nevoie de mobilizare pentru a câștiga turul II al alegerilor locale

Urmează două săptămâni în care este nevoie de mobilizare pentru a câștiga turul II al alegerilor locale. Este mesajul premierului Maia Sandu, după scrutinul de ieri.

"vă mulțumim că ați ieșit la vot și ați susținut blocul ACUM DA PAS la alegerile locale și la cele repetate din circumscripțiile uninominale. Urmează două săptămâni în care este nevoie de mobilizare pentru a câștiga turul II al alegerilor locale", a menţionat prim-ministrul, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Maia Sandu, a declarat că procesul electoral nu a fost ideal: "Vom munci pentru a remedia erorile depistate acum: vom discuta despre modificarea legii cu privire la numărul necesar de semnături pentru candidații în cursa electorală, a procedurii de verificare a listelor cu semnături, despre ajustarea legislației pe contestații, precum și analiza cadrului normativ cu privire la menținerea panourilor stradale în zilele tăcerii, ne vom asigura că Consiliul Audiovizualului devine o instituție independentă care împiedică și sancționează orice formă de manipulare, propagandă și intoxicare a populației. Democrația veritabilă se construiește în timp și aceste alegeri au demonstrat că mergem pe drumul cel bun".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu