Maia Sandu se teme de umbra ei. Deputata e păzită la fiecare PAS de fostul bodyguard al lui Filat

Liderul PAS, Maia Sandu, e mai precaută ca niciodată. În timpul evenimentelor de astăzi, dedicate zilei de 9 mai, Sandu a apărut alături de un bodyguard, care anterior l-a păzit pe Vlad Filat.

Chiar dacă de nenumărate ori Sandu a făcut aluzii răutăcioase la faptul că unii lideri politici au pază de corp, aceasta practică aceeași măsură de securitate. 

Despre acest lucru a scris bloggerul Denis Rusu, care a menționat și faptul că Maia Sandu este văzută alături de bodyguard de mai mulți ani. 

 "La proteste spunea că se scaldă în brațele cetățenilor, dar în realitate, începând cu protestele din 2015, aceasta este mereu păzită de foști bodyguarzi de a lui Filat. La televizor poate că nu se văd bodyguarzii, la fel cum nu se văd în rapoarte salariile pe care le achită Maia Sandu acestui angajat".

Bloggerul mai scrie și despre faptul că Maia Sandu, care se declara anterior șomeră, are bani să achite pază personală.

"De unde ia Maia bani pentru pază?

-De cine se teme Maia, dacă mereu spune că e cinstită?

-Unde e acum Vasile Popa, bodyguardul moștenit de la Filat", sunt câteva întrebări la care bloggerul nu găsește răspunsuri.

Anterior, presa a mai scris că fostul bodyguard a lui Vlad Filat, Vasile Popa, o păzește pe Maia Sandu. Atunci reprezentanții PAS au declarat că acesta face voluntariat pe post de șofer.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu