Maia Sandu recunoaște decizia Curții Constituționale, dar nu o respectă

Embed:

Liderul PAS, Maia Sandu, minte şi se contrazice din nou. În 7 iunie, cu câteva ore înainte de expirarea termenului stabilit de Curtea Constituţională pentru formarea noului Guvern, Sandu declara, într-un live pe Facebook, că a mai rămas puţin timp şi ţara mai poate fi salvată.

Altfel spus, Maia Sandu recunoștea hotărârea Curţii ca fiind legală. Cu toate acestea, ea şi colegii săi de binom, nu vor să respecte Legea Supremă.

"Au mai rămas câteva ore, am văzut şi decizia Curţii Constituţionale. Noi trebuie să respectăm legea şi respectăm legea. Timp mai este, foarte puţin, dar mai este timp. Ţara mai poate fi salvată", a spus MAIA SANDU, lidera PAS.

Liderul PAS a făcut aceste declaraţii în timp ce împreună cu ceilalţi deputaţi ai PAS şi PPDA îi aşteptau la Parlament pe socialişti, pentru a discuta despre formarea unei eventuale coaliţii de guvernare. Într-un final, câţiva socialişti au venit la discuţii.

Liderii blocului "ACUM" încalcă nu doar Constituţia, hotărârile Curţii Constituţionale şi alte legi ale ţării, dar nu-şi respectă nici propriile promisiuni şi declaraţii.

Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din 24 februarie, Maia Sandu, Andrei Năstase şi colegii lor de partid au semnat un angajament public prin care au promis în faţa întregii ţări că nu vor face coaliţii formale sau informale cu nicio formaţiune care va intra în legislativ, inclusiv cu PSRM.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu