Maia Sandu dă de pământ cu Jurnal TV. De ce a refuzat să apară la emisiunea lui Val Butnaru

Embed:

Maia Sandu dă de pământ cu Jurnal TV al mafiotului Victor Țopa. Liderul Partidului "Acţiune şi Solidaritate" a respins invitația propagandistului Val Butnaru de a se confrunta cu Andrei Năstase la televiziunea nașului de cununie al preşedintelui Partidului Demnitate și Adevăr.

Maia Sandu a respins invitația precizând că Jurnal TV nu este o televiziune neutră.

Liderul PAS, Maia Sandu, a făcut declaraţiile în direct la emisiunea "Cabinetul din umbră".

"- Vă invit pe dumneavoastră şi pe Andrei Năstase joia viitoare la "Cabinetul din Umbră". - Eu accept cu plăcere o asemenea provocare, dar ţin să o fac pe un teren neutru, aceasta înseamnă la altă televiziune", a răspuns Maia Sandu. 

Opinia Maiei Sandu este împărtăşită şi de mai mulţi observatori, care susţin că Jurnal TV promovează agresiv imaginea finului de cununie al proprietarului trustului, mafiotul fugar Victor Ţopa.

Mai mult, liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat că Jurnal TV este finanţat și de raiderul numărul unu din CSI, Veaceslav Platon.

"În spatele lui Năstase la ora actuală stau banii lui Platon. Stau banii lui Platon care au fost băgaţi în politica moldovenească încă de mulţi ani ani înainte subversiv. Platon bagă bani în politică pentru a-şi menţine capitalurile, influenţa şi a-şi crea noi capitaluri în Republica Moldova. De aia la ora actuală, Jurnal TV este o platformă pentru sprijinirea lui Platon", a spus liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. 

Anterior și sute de cetățeni au protestat în fața Jurnal TV, acuzând acest post de minciună și lipsă de respect față de oamenii din Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu