Maia Sandu, criticată dur de Traian Băsescu: "Abordările ei împing Moldova în brațele Kremlinului"

Embed:

Abordările extreme pe care le are liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, pot împinge Moldova în brațele Kremlinului. Declaraţia a fost făcută de fostul președinte al României, Traian Băsescu, drept răspuns la discursul susţinut în capitala Lituaniei de Sandu.

Reacţia lui Băsescu a venit după ce liderul PAS a criticat guvernarea de la Chişinău şi condiţiile din instituţiile de stat.

"Aşa este ţara mea. Are un Guvern corupt care nu este agreat de oameni. Calitatea instituţiilor din Moldova este cea mai rea din regiune", a declarat liderul PAS, Maia Sandu. 

Pentru discursul său, Maia Sandu a fost luată la rost de fostul lider de la Cotroceni, care a ținut să atragă atenția că ţara noastră înregistrează progrese semnificative.

"Să fiu sincer, n-am mai auzit vreodată un asemenea discurs din partea unui lider despre țara sa, precum cel care l-a rostit Maia Sandu aici. Multe lucruri bune și progrese s-au înregistrat în ultimii ani. Cu teorii de genul "haideți să ucidem oamenii corupți și vom vedea apoi ce facem cu alegerile", Moldova se va îndrepta direct spre Moscova", Traian Băsescu, fost preşedinte al României. 

Conferința de la universitatea din Vilnius, la care a participat Sandu şi Băsescu, a fost organizată în contextul Zilei Europene pentru Comemorarea Victimelor Stalinismului și Nazismului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu