Maia Sandu cere anularea alegerilor în Jora de Mijloc, fiind nemulţumită că partidul ȘOR a cheltuit circa 295.000 de lei pentru scrutin

Embed:

Liderul Partidului "Acțiune și Solidaritate", Maia Sandu, cere Judecătoriei Orhei anularea rezultatelor înregistrate la alegerile din comuna Jora de Mijloc. Într-o postare pe o reţea de socializare, ea se arată nemulţumită că Partidul "ȘOR" a cheltuit aproape 295 mii de lei pentru scrutin, de trei ori mai mult decât prevede legea.

În replică, primarul ales al localității, Marina Tauber, spune că informațiile liderului PAS nu corespund adevărului.

"De către mine ca candidat și de către Partidul Politic ȘOR nu a fost nicio încălcare în cadrul alegerilor. Eu nu înțeleg și nu știu de unde doamna Sandu a aflat această situație", a menţionat Marina Tauber. 

Maia Sandu a mai scris că în ziua scrutinului, unii alegători au fost aduși organizat la secții şi plătiţi ca să voteze. "PAS" nu a avut un concurent electoral în Jora de Mijloc. Pentru funcția de primar au luptat trei candidați.

Exponentul Partidului "ȘOR", Marina Tauber, a câștigat scrutinul cu puțin peste 61 la sută din voturi. Candidatul PDM a acumulat peste 38 de procente, iar cel al PSRM - mai puţin de un procent.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu