Maia Sandu ATACĂ candidaţii independenţi la preşedinţie. REPLICA Silviei Radu

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezindenţiale, acuză Comisia Electorală Centrală ca ar fi admis în cursa electorală mai mulţi candidaţi care nu vor face altceva decât să-i fure voturile. 

Candidatul independent Silvia Radu răspunde acuzaţiilor, declarând că Sandu nu face altceva decât încearcă să-şi mărească şansele electorale atacând alţi concurenţi electorali. 

"Regret faptul că unii candidați vorbesc de duble standarde, în timp ce ei înșiși le aplică. Aici mă refer la furtul miliardului și doamna Maia Sandu, care făcea parte din Guvern când s-a produs frauda bancară. Îmi pare rău că cineva încearcă să-și mărească șansele electorale atacând alți competitori electorali. Mă refer la mine, cînd mi-a fost folosit numele într-un context categoric nepotrivit și nejustificat. Specificul politicienilor din Republica Moldova, spre regret, este că ei aplică tehnici de ponegrire a altor candidați; un motiv în plus pentru cetățenii Republicii Moldova să-și aleagă în funcția de Președinte al statului o persoană care nu face parte din cercul partidelor politice și al grupurilor de interese. Funcția de președinte trebuie să aparțină poporului", a spus Silvia Radu într-un comunicat de presă. 

CITEŞTE ŞI: CEARTĂ între Maia şi Maia! De ce se acuză reciproc cele două candidate

PUBLIKA.MD aminteşte că în cadrul aceleaşi conferinţe de presă, Maia Sandu a mai declarat că Maia Laguta a fost înregistrată de CEC pentru a-i deruta pe alegători şi a-i fura din voturi.

În replică, Laguta, candidat independent pentru prezidenţiale, spune că fostului ministru al Educației îi este frică de ea pentru că are susținere populară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu