Maia Sandu ACUZĂ posturile tv pentru că membrii PAS nu sunt cunoscuţi de cetăţeni

Embed:
Preşedintele PAS, Maia Sandu, dă vina pe televiziuni pentru faptul că membrii formaţiunii sale nu sunt cunoscuţi de cetăţeni. Acest lucru l-a declarat aseară în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune. Sandu spune că cel mai des este doar ea invitată, pe când ceilalţi colegi rămân în umbră.

"Moderator: De ce majoritatea membrilor PAS nu sunt cunoscuți de către cetățeni? Sandu: Pentru că dumneavoastră mă invitați doar pe mine în emisiuni. Toți vor să mă vadă pe mine la acele discuții. Mai sunt doar încă vreo cinci membri de partid care apar în emisiuni", a menţionat Maia Sandu.

"Moderator: Deci televiziunile sunt vinovate? Sandu: Este un element, pentru că unde poţi cunoaşte oamenii? Unde te pot vedea toţi? Să mergi prin ţară pentru asta, ar înseamna foarte mult timp", a mai adăugat preşedintele PAS.

"Moderator: Nu credeţi că este o problemă a staff-ului? Sandu: Sigur că nu. Pentru ca ţara să cunoască aceşti oameni, ei trebuie să fie în fiecare zi la televiziuni", a specificat Sandu.

Partidul Acțiune și Solidaritate a fost constituit în data de 15 mai 2016. Contactat de postul nostru de televiziune, secretarul general al formaţiunii, Igor Grosu, a refuzat să spună câţi membri are formaţiunea.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu