Maia Sandu a ţinut ultimul discurs de la tribuna Guvernului

Embed:

Maia Sandu, premierul demis, a ţinut ultimul discurs de la tribuna Guvernului. Aceasta i-a adus acuzaţii şefului statului Igor Dodon şi a declarat că lupta pentru o viaţă mai bună continuă. "Am dat jos un regim corupt, îl vom da şi pe al doilea", a declarat Sandu. 

Sandu a criticat Guvernul Chicu: "Au zis că fac un Guvern tehnocrat, apolitic, dar fac un Guvern aproape total din consilierii a lui Dodon. Au spus că nu fac alianţa dintre PDM şi PSRM, şi au făcut o alianţă", a declarat Maia Sandu. 

Premierul demis nu a vrut să răspundă la întrebări, dar a venit cu un mesaj: "Fac o adresare către funcţionarii oneşti, vreau să îi încurajez să aibă atitudine corectă cu cetăţenii, chiar dacă le va fi greu cu noul Guvern. Invit funcţionarii publici oneşti să nu participe la scheme".

"Cetăţenilor vreau să le spun că a fost o onoare pentru mine să îi reprezint în aceste cinci luni.", a mai adăugat Maia Sandu. 

 PUBLIKA.MD precizează că Guvernul Sandu a fost demis prin moţiune de cenzură cu votul a 63 de deputaţi, după ce cabinetul de miniştri a modificat legea cu privire la Procuratură prin asumare de răspundere. 

loading...

Lasă un comentariu