MAI și CNA fac controale la Piața Centrală din Capitală

În Piața Centrală se fac controale ale MAI şi CNA. Anunţul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

"Am sesizat Procuratura Anticorupție, CNA și MAI pentru a lua măsuri legale şi pentru a-i sancționa pe cei vinovați. Pe lângă neregulile găsite în întreprinderea municipală, vreau ca antreprenorii și producătorii autohtoni să aibă siguranța că pot funcționa și fără mită, și fără corupție", a menţionat Codreanu într-o postare pe Facebook.

PUBLIKA.MD aminteşte că Piața Centrală are un nou director interimar, Iurie Vasilenco. Acesta a fost desemnat prin dispoziția Primarului general interimar, după ce Viorel Braga și-a prezentat joi demisia din funcție din proprie inițiativă.

Fostul director al Pieţei Centrale, Lilia Buştiuc a fost demisă după ce anterior, zeci de comercianţi s-au plâns că aceasta ar refuza să le prelungească contractele de arendă a tarabelor. Mai mult, oamenii au scris o petiţie în care s-au plâns autorităţilor că administraţia ar percepe taxe ilegale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu