Mai puţine cozi! La Ciocana a fost deschis un nou oficiu poştal. Ce spun oamenii şi angajaţii

Embed:

Locuitorii din sectorul Ciocana au, de astăzi, un oficiu poștal nou, unde vor putea ridica pensiile, indemnizațiile şi achita serviciile. Angajaţii sunt şi ei noi, fiind recent instruiţi. Poșta Moldovei a deschis în acest an 23 de centre poștale și a oferit 300 de locuri de muncă. 

Oficiu poștal, al patrulea din Ciocana, este amenajat în fostul sediu al unei filiale a Băncii de Economii. Oamenii spun că acum nu vor mai pierde atât de mult timp la cozi:

"Iarna mai ales trebuie să te cobori în vale, trebuie rutieră sau autobuz, dar nouă aici ne era convenabil când era banca".

 "La noi nimic nu era aici, trebuia să te duci tocmai la Mircea Cel Bătrân, dar acum mulțumim".

"Clar că și aici poate fi rând, dar îi aproape de locuitori, asta mult înseamnă".

Tot personalul oficiului poștal este nou. Angajații au făcut un curs de instruire de o lună de zile.

"Acest oficiu este un proiect pilot. Am luat decizia să angajăm toți angajații noi. Au trecut înstruirea în centrul de instruire la noi la Poșta Moldovei și mizăm foarte mult ca dumnealor să ne demonstreze că Poșta într-adevăr are altă față", a declarat Serghei Nastas, directorul Poștei Moldovei.

Angajații spun că sunt mulțumiți de noile condiții:

"Sunt de foarte puțin timp în echipa Poștei Moldovei, dar m-am convins că aici lucrează o echipă de profesioniști la care vreau să mă alătur".

"Eu cred că nu vor fi rânduri mari, este mai aproape, era mult de mers, era departe".

Până la sfârşitul anului, Poşta Moldovei va mai inaugura un oficiu poștal în localitatea Malcoci, raionul Ialoveni, şi va redeschide un centru de poștă în Bălți. În Moldova sunt 1.260 de oficii poștale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu