Mai performante şi dotate cu GPS. Poşta Moldovei a procurat 14 maşini noi de la Poșta Germaniei (VIDEO)

Embed:

Corespondența, ziarele și coletele poștale nu vor mai ajunge cu întârziere în satele Moldovei. Și asta deoarece 14 centre raionale de poștă din țară au primit astăzi mașini noi. Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei a cheltuit 1.700.000 de lei pentru a procura aceste unități de transport de la Poșta Germaniei.

Cele 14 mașini au fost distribuite centrelor de poştă din raioanele Cahul, Căușeni, Hâncești, Orhei, Ungheni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Soroca și din municipiul Chișinău. 

"Toată noaptea nu am dormit. Atâta e de așteptată. Se întâmpla ca mașina să se strice și să nu vină la timp scrisorile", spune directorul Centrul de Poștă Căușeni, Maria Guzun.

Angajații centrelor de poștă spun că acum vor putea transporta la timp toată corespondenţa. 

''Portbagajul este foarte larg, încăpător. Maşina are o opţiune pentru a bloca roțile faţă pe timp de iarnă. Mașina este economă, pe motorină", a menţionat șoferul Centrului de Poștă Ungheni Ion Popa.

''E performantă, nouă. Cred că o să fie mai bună decât Jiguliurile", consideră șoferul Centrul de Poștă Cahul Dumitru Pralea. 

Mașinile procurate de la Poșta Germaniei sunt aproape noi. Acestea au parcurs până acum între 50 000 și 70 000 de kilometri.

" Maşinile sunt dotate cu GPS, sunt conectate la un centru de control 24 de ore. O să eficientizăm cheltuielile, devierile și o să fie un control total, ceea ce o să ne ducă numai la reducerea cheltuielilor", a conchis directorul Î.S ''Poșta Moldovei'', Serghei Năstas.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu