Mai mulţi tineri luptă pentru "Trofeul Democraţiei". Lupu: E o şcoală pentru viitorii politicieni

Embed:

Mai mulţi tineri din toată ţara luptă, în aceste zile, pentru Trofeul Democraţiei. Competiţiile sportive, care au ajuns la cea de-a patra ediţie, au loc în satul Ivancea din raionul Orhei. Concursul a fost alternat cu prelegeri şi dezbateri politice, iar conducerea Partidului Democrat i-a felicitat pe participanţi cu ocazia Zilei Independenţei. 

Tinerii democraţi au format mai multe coloane, astfel încât de la înălţime putea fi citit cuvântul Moldova. Iar după flash-mob a urmat distracţia. 

Membrii Organizaţiei de tineret a PDM spun că "Trofeul Democraţiei" le oferă posibilitatea să acumuleze cunoștințe care le vor fi utile pe viitor:

"Sunt încântată că fac parte din această echipă cu tineri ambiţioşi, cu tineri care-şi doresc doar prosperarea acestei ţări".

"Este o experienţă plăcută, o experienţă totodată complicată, dar plină de emoţii pozitive, emoţii sportive, emoţii politice".

"Avem o pătrime de veac, o vârstă tânără, plină de perspective, aşa cum suntem noi toţi tinerii democraţi de la Briceni până la Cahul."

Prezent la eveniment, liderul PDM, Marian Lupu, a declarat că "Trofeul Democraţiei" este o adevărată şcoală pentru viitorii politicieni.

"Acest Trofeu al Democraţiei reprezintă o şcoală foarte bună, o şcoală de formare atât profesională, cât şi de formare politică, civică. Sunt sigur că echipa de tineret a Partidului Democrat este cea mai puternică, cea mai bine pregătită", a precizat Lupu.

Tinerii democraţi au fost felicitaţi cu ocazia Zilei Independenţei de şeful legislativului, Andrian Candu, şi de preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

"Participarea voastră, dedicaţia voastră înseamnă foarte mult. Faptul că sunteţi o echipă, că sunteţi împreună înseamnă foarte mult. Şi doar aşa partidul va creşte şi doar aşa veţi ajunge şi voi într-o bună zi la conducerea ţării", a menţionat preşedintele parlamentului Andrian Candu.

"Vă chem să fim mai mulţi, vă chem să fim tot atât de activi cum suntem astăzi şi vă chem să muncim pentru ziua de mâine a Republicii Moldova. Trăiască Republica Moldova", a declarat preşedinte de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Evenimentul a culminat cu un concert susţinut de interpretul australian Faydee.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu