Mai mulţi şoferi ai microbuzelor de pe rutele interurbane, AMENDAŢI de inspectorii ANTA

Şoferii microbuzelor de pe rutele interurbane au fost verificaţi de inspectorii ANTA, INP şi SFS. Astfel, în urma verificărilor, la sfârşitul săptămânii trecute, doar în municipiul Chișinău, inspectorii ANTA au întocmit 11 procese-verbale cu privire la contravenție, iar inspectorii SFS - 13 procese-verbale.

Verificările operatorilor de transport au fost efectuate simultan, la ieșirile din municipiul Chișinău.

"Acțiunile de control inițiate au scopul de a verifica corectitudinea prestării serviciilor de transport pasageri, precum și starea tehnică a unităților de transport. Totodată, în timpul verificărilor, inspectorii au îndemnat călătorii să-și revendice drepturile, inclusiv prin solicitarea tichetului de călătorie. Asemenea acțiuni vor fi efectuate sistematic", a declarat secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serghei Bucataru.

Acțiunile de control vin ca urmare a ședinței convocată, săptămâna trecută, de către ministrul Chiril Gaburici cu angajații ANTA, în cadrul căreia a cerut acestora să vină cu măsuri imediate, pentru soluționarea problemelor din transport.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu