Mai mulți președinți de raioane şi primari CONDAMNĂ ACTELE DE TRĂDARE din partea lui Igor Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase

Embed:
Președinți de raioane şi primari din mai multe localităţi ale ţării condamnă actele de trădare ale lui Igor Dodon, Maia Sandu şi Andrei Năstase. Într-o declaraţie comună, semnată de aceştia, reprezentanţii autorităţilor locale le cer liderilor celor trei partide să renunţe la acţiunile lor ilegale şi să nu ducă ţara în haos.

Președinții de raioane şi primarii recunosc legitim actualul guvern condus de premierul Pavel Filip şi califică votul din Parlament al PSRM - ACUM drept unul ilegal, care încalcă toate legile ţării şi voinţa poporului. 

Tentativele de uzurpare a puterii de stat a trădătorilor Dodon, Sandu şi Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de Partidul Democrat din Moldova, se spune în Declaraţie.

Aleşii din teritoriu susţin că Moldova nu este de vânzare, ci aparţine poporului. Semnatarii Declaraţiei au luat act şi de Decretul privind data stabilirii alegerilor parlamentare anticipate, în ziua de 6 septembrie.

Lasă un comentariu