Mai mulţi moldoveni s-au plâns premierului că nu pot obţine permisul de conducere, pentru că examinatorii le cer MITĂ. Reacţia lui Chicu

Embed:

Mai mulţi cetăţeni s-au plâns premierului Ion Chicu că nu pot obţine permisul de conducere, deoarece examinatorii le cer mită. Despre aceasta Ion Chicu a scris pe pagina sa de Facebook. Şeful cabinetului de miniştri a convocaat o şedinţă în data de 3 ianuarie, la care va fi discutat subiectul. 

"Revenim la munca. Am "in privat" mai multe adresari din partea absolventilor scolilor auto, care nu pot sustine examenul la proba practica pentru permisul de conducere...nici din a n-a oara.

Se invoca subiectivismul examinatorilor, care pierde "prefixul", imediat ce examinatul "întelege corect unde greseste". Adica, da mita.

Vineri, 3 ianuarie voi convoca responsabilii de la ASP si alte institutii "examinatoare" sa discut OBIECTIV cu ei despre acest aspect.

Va rog, cine a avut parte de "subiectivismul" examinatorilor in procesul de obtinere a permisului auto - dati-mi de stire "in privat". Imi va fi de folos tare! Va multumesc anticipat!",  se arată în postarea lui premierului Ion Chicu. 

loading...

Lasă un comentariu