Mai mulţi membri ai Hamas, Hezbollah şi al-Qaida vor să se angajeze în CIA

Recent,CIA-ul a oferit publicităţii date privind interviurile pentru angajare şi candidaţii care îşi doresc un post în cadrul agenţiei. O parte importantă a celor care îşi doresc să lucreze pentru Agenţia Centrală de Informaţii au reuşit să devină, însă, suspecţi. Asta s-a întâmplat după ce verificările au demonstrat că unul din cinci candidaţi au legături cu "importante organizaţii teroriste sau agenţii secrete străine".

Astfel, conform Washington Post, citat de Realitatea.net, numeroşi membri Hamas, Hezbollah, al-Qaida, dar şi ai altor organizaţii teroriste îşi încearcă norocul, încercând să se angajeze la CIA.

Aceste date au dus la investigaţii amănunţite nu numai a candidaţilor, ci şi a persoanelor deja angajate, în 2012 fiind descoperite peste "4000 de activităţi suspecte sau anormale ale angajaţilor", fără ca CIA să dea detalii.

Evident, toate acestea activităţi "suspecte" sunt verificate mai atent, după ce Edward Snowden a reuşit să copieze numeroase documente la care nu ar fi trebuit să aibă acces.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu