Mai mulți comuniști susțin Platforma Social-Democrată din Parlament (DOC)

Embed:

Mai mulți membri şi simpatizanţi ai PCRM din municipiul Chişinău și raionul Hâncești susțin Platforma Social-Democrată din Parlament.

Aceștia declară că sunt dezămăgiți de politica lui Vladimir Voronin și afirmă că sunt frapaţi de insinuările aduse acestor 14 deputaţi de unii colegi de partid, care în loc săi susţină şi să-le mulţumească pentru că şi-au adus aportul la depăşirea crizei politice şi social - economice, i-au exclus din partid şi i-au numit „trădători”.

"Noi, înţelegem că frazeologia liderului PCRM folosită împotriva celor 14 deputaţi are drept scop a umbri în faţa membrilor de rând ale partidului gravele erori pe care el personal le-a comis. Dar fie, totuşi am vrea ca colegii noştri din PCRM să înţeleagă că noţiunea de „trădare”, pe care mulţi ani la rând o foloseşte liderul nostru, în lexica normativă se utilizează absolut numai în raport cu propria Ţară (Patria Moldova), pe care sîntem datori s-o iubim, deşi se mai întâmplă că unii o trădează.

Subsemnaţii declară că sprijină poziţia civică a celor 14 deputaţi ai platformei Social-Democrate „Pentru Moldova”.

"Sîntem siguri că ei şi în continuare vor realiza promisiunele date alegătorilor în scrutinul electoral. La fel suntem convinşi că Guvernul susţinut de ei va reuşi să implementeze reformele în domeniul economic, social şi juridic, care vor asigura stabilitatea în ţară - garanţia asigurării bunăstării cetăţeni Parlament, vor da dovadă de maturitate şi luciditate politică şi vor salva ţara de urmările crizei".

PUBLIKA.MD aminteşte că Platforma Social-Democrată pentru Moldova (PSDM) a fost constituită în 24 decembrie 2015,  în Parlament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu