Mai mulţi bărbaţi, prinsi în timp ce pescuiau ilegal pe lacul Beleu (FOTO)

Opt locuitori ai satului Slobozia Mare prinşi în timp ce pescuiau ilegal pe lacul Beleu, unde acest tip de activitate este strict interzis. Indivizii au reușit să prindă circa 45 kg de pește de diferite specii.
 
În primul caz este vizat un tânăr moldovean de 31 de ani care a fost depistat în timp ce-și aduna captura de pește. De la acesta s-au ridicat 25 kg de pește de diferite specii. 
 
Alți patru cetățeni moldoveni au fost descoperiți la miezul nopții de către polițiștii de frontieră în momentul când verificau plasele. Circa 15 kg de pește reușiseră să prindă. În ambele cazuri au fost sesizați reprezentanții Rezervației științifice și după competență, deferite persoanele și bunurile depistate pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
 
800 metri de plasă și aproximativ 5 kg de pește au fost ridicate în amiaza zilei de ieri de la trei locuitori ai satului Slobozia Mare, raionul Cahul.
 
La fața locului au fost documentați trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani. Ca urmare a verificărilor suplimentare s-a constatat că una din persoane are probleme cu legea, fiind cercetată în două dosare penale pentru braconaj cinegetic.
 
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu